Träffa vårt team av experter

Det är knappast en överdrift att säga att vi har vi stor erfarenhet av att göra lönekartläggningar. Faktum är att vi hjälper organisationer med lönekartläggningar varje dag. Men vi gör mycket mer än så. Vilken fråga du än har inom lönebildning vill vi försöka besvara den, oavsett om det handlar om jämställdhet, kollektivavtal eller lönekriterier.

Utbildningar

Sysarb Basic
Om du vill ha hjälp med att göra din kartläggning kan du gå en utbildning där våra konsulter leder dig hela vägen genom processen. Du kan sedan gå hem och veta att du har gjort klart årets lönekartläggning och att företagets löneskillnader är sakliga.

Lönekartläggningsutbildning
Om du vill ha kunskap och förståelse i diskrimineringslagens krav på lönekartläggning så är detta utbildningen för dig. Våra konsulter hjälper dig att få grepp om hela processen. Du kan sedan gå hem och veta att du kan leda lönekartläggningsprocessen i din organisation.

Webbutbildning i programvaran Sysarb
Det miljövänliga alternativet! I våra webbutbildningar får du lära dig hur du hanterar systemet på ett så optimalt sätt som möjligt. De tre utbildningarna kompletterar varandra för att skapa förståelse för hela lönekartläggningsprocessen i Sysarb.

Klicka på utbildningarna i rutan för att läsa mer om dem och anmäla dig!

Upplägg
I Arboga, precis intill ån, ligger vårt huvudkontor med nyrenoverade lokaler som är perfekta för utbildning. Staden ligger mitt i västra Mälardalen, en halvtimme från Örebro, Västerås och Eskilstuna. Arboga har goda tågförbindelser till bland annat Stockholm och Göteborg, och stationen ligger på gångavstånd till vårt kontor. Väljer du i stället att ta dig hit med bil är det bra att veta att parkering är gratis.

I utbildningsavgiften ingår förmiddags- och eftermiddagskaffe på vårt kontor och en härlig lunch vid någon av de närliggande restaurangerna. Om du i samband med lunchrasten vill passa på att strosa omkring lite finns det både butiker och promenadstråk. Utbildningsdagar behöver inte alltid innebära storstadspuls.

Välkommen med din anmälan!

Konsulttjänster

Vad du och din organisation än behöver vill vi göra vårt bästa för att lösa det – och det är inte bara något vi säger. För att utbilda i lönebildning har vi gjort allt från att skapa filmer till att anordna rollspel. Vi strävar helt enkelt efter att skapa utbildningar och erbjuda tjänster som passar för just din organisations behov.

I samband med att en årlig lönekartläggning görs identifieras ofta ett behov av ytterligare utbildning kring lönefrågor. Då finns vi för att guida er vidare. Vi har många goda exempel på skräddarsydda utbildningar som vi har skapat såsom utbildningar i löne- och medarbetarsamtal, workshops tillsammans med chefer och medarbetare, och hjälp i att skapa lönekriterier. Vi jobbar alltid för att våra kunder ska nå sina mål och för att skapa förutsättningar för bestående tillväxt och utveckling.

Kontakta oss gärna för en dialog om upplägg och genomförande!

Här är några av våra konsulttjänster inom lönebildning

  • Process- eller projektledning – analys och utvecklingsarbeten
  • Utbildningar och workshops – skräddarsydda utifrån din organisations behov
  • Nätverksträffar för erfarenhetsutbyte mellan Sysarbs kunder, företag och organisationer
 

Konsulter

Daniel Edenholm
VD | Konsult
daniel.edenholm@sysarb.se
070-217 82 79
Ulf Gustavsson
Konsult
ulf.gustavsson@sysarb.se
072-247 54 81
Pierre Hedström
Konsult
pierre.hedstrom@sysarb.se
076-677 88 92
Lovisa Johansson
Konsult
lovisa.johansson@sysarb.se
072-888 40 25
Saskia Linton
Konsult
saskia.linton@sysarb.se
0589-355 784
Jonas Möller
Konsult
jonas.moller@sysarb.se
070 - 247 53 10
Daniel Pärlesköld
Konsult
daniel.parleskold@sysarb.se
070-343 20 90
Annakarin Runestad
Konsult
annakarin.runestad@sysarb.se
070-694 44 52
Ann-Marie Strandell
Konsult
ann-marie.strandell@sysarb.se
070-376 70 30
Peter Wäfors
Konsult och administrativ chef
peter.wafors@sysarb.se
070-284 68 57