Programvara

Vårt verktyg föddes ur behovet av en skräddarsydd lönebildningsprocess. Vi ville låta den som har bäst koll på organisationen, det vill säg du, ta kontrollen över lönebildningen. Men med vår hjälp, förstås. Din kunskap om organisationen + vår erfarenhet = jämställda löner för alla anställda, helt enkelt.

Lönekartläggning

För oss är det superviktigt att lönekartläggningen ska bli greppbar för dig – inte bara att du ska ta dig igenom den. Vi har ett verktyg som gör det lätt och där du gör allt. Du följer helt enkelt bara instruktionerna, och när allt är ifyllt sammanfattar vårt verktyg din lönekartläggning. Tänk den tanken för en stund!

Enterprise

Det har aldrig tidigare varit så enkelt att ha ett gott samarbete mellan HR-avdelning och chef. Det beror på att Sysarb Enterprise skapar en sammanhängande process i hela löneårshjulet. HR förbereder och chefen utför. Och all dokumentation sparas på samma plats. Sysarb Enterprise binder alltså ihop hela löneprocessen under året!

Benchmark

Ibland är det svårt att veta vilken lön medarbetare i olika befattningar ska få. Ofta kan man som HR-person känna sig osäker på vad som är rimligt. Vi hjälper dig med marknadsbiten genom att erbjuda statistik som innehåller 700 000 svenska medarbetares löner = Benchmark. Då har du en pålitlig marknadsreferens när det är dags för dig att sätta lön!

Prata med någon av oss!

Vi vill gärna berätta mer om vad Sysarb gör och kan erbjuda dig.