Daniel Edenholm

VD

070-217 82 79
daniel.edenholm@sysarb.se


Anställningar

2003 VD & konsult, Sysarb Group AB
2001–2003 Personalkonsult, inriktning arbetsrätt och förhandling, Eskilstuna kommun

Utbildningar

2012–2015 Excecutive MBA, Mgruppen
1998–2001 PA-programmet, Örebro Universitet

Förtroendeuppdrag

2014 Styrelseordförande i Qreatory Mjukvarufabriken AB


Om Daniel

Daniel är VD i företaget Sysarb Group AB. Som VD för företaget är Daniels huvudsakliga uppdrag att arbeta med affärsutveckling, kundrelationer och försäljning.

När det gäller konsultuppdrag har Daniels uppgifter främst handlat om uppdrag med större komplexitet än normalfallet där Daniel har gått in och stöttat andra konsulter och kunden i deras uppdrag. Det innebär att Daniel det senaste året bland annat lett lönekartläggningsprocesser i Lunds kommun, i Stockholms läns landsting samt senast i Försvarsmakten.

Ett av de referensuppdrag som anges har handlat om utbildning och coaching av chefer i lönesättningsprocessen. I Rinkeby-Kista har Daniel det senaste året tillsammans med medarbetare handlett ledningsgruppen i framtagandet av en ny lönestrategi, processlett och utbildat alla chefer i framtagande av nya lönekriterier, förankrat dessa i dialog med facken och föreläst för samtliga medarbetare.

”Sysarb har hjälpt mig och min organisation vid ett flertal tillfällen att ta löneprocessen till nästa nivå. De är duktiga pedagoger och mycket pålästa. Jag har anlitat dem för chefsutbildningar många gånger och det är alltid positiva resultat.”
Jenny Nielsen, HR-chef, Fastighetskontoret, Stockholm