Välkommen Timmy Lundin!

timmy eliasson boka demo

Hej Timmy! Varmt välkommen till Sysarb! Hur känns det?

Tack! Det känns fantastiskt bra! Välkomnande kollegor och en genuint familjär och trevlig miljö gör sån skillnad!

Härligt! För dem som inte vet vem du är, vill du berätta lite om dig själv?

Jag är en glad och positiv person som älskar matlagning och att få lära mig nya saker. Bor i Stockholm sedan fyra år tillbaka, men har hjärtat i och härkomst från Smålands pärla, Jönköping.

Jag vet att du kommer från Consid senast, vad gjorde du där?

På Consid var jag säljansvarig för tre av regionerna och var med och startade upp två nya regioner. En fantastiskt spännande resa där vi växte från ett 20-tal medarbetare till ett 80-tal under två år.

Vad var det som lockade med Sysarb?

En viktig faktor var att få jobba med något som verkligen gör skillnad och representera ett företag som har hjärtat på rätt ställe. Det finns mycket potential i Sysarb också, så jag triggas av att fortsätta vara med och utveckla företaget och nå en internationell marknad.

Har du något drömuppdrag, eller något du vill jobba mer med i största allmänhet?

Något som vore häftigt vore att vara med och växa utanför Sveriges gränser med Sysarb. Det finns ett stort behov och utrymme för våra produkter och tjänster utanför Sverige, så den resan hoppas jag att vi gör de närmaste åren!

Vad gör du på din fritid?

När jag inte jobbar spenderar jag mycket tid i kyrkan som är en central del i mitt liv. Det blir också mycket tid i köket som förhärligas med en kall öl och en skön soul- och funkplatta från Allen Stone i bakgrunden.

Superkul att ha dig med! Välkommen till Sysarbfamiljen ❤️

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin