Välkommen Oscar Meivert!

Hallå Oscar och supervälkommen till Sysarb! Skulle du vilja berätta lite om din bakgrund? Vem är du och vad har du sysslat med innan du hamnade hos oss på Sysarb?

Oscar Meivert, en småbarnspappa som ursprungligen kommer från Göta kanals pärla Trollhättan, men som sedan 10 år tillbaka bor i Jönköping. Jag kommer tidigare från en position som byrå- och försäljningsansvarig på en snabbväxande digital byrå. I min tidigare roll har jag delvis drivit frågor inom försäljning, affärsutveckling, expansion, ledarskap och strategi. Innan dess har jag även varit konsult inom digitalisering, samt grundat och sålt ett SaaS-bolag inom digital marknadsföring.

Coolt! Hur kom det sig att du sökte dig till Sysarb?

Sysarb står idag inför en spännande resa där man just nu befinner sig i transformationen att bli ett techbolag med en SaaS-produkt som står för majoriteten av omsättningen. I och med detta möjliggörs en helt annan skalbarhet, vilket lockar mig. I övrigt så har Sysarb ett extremt kompetent team med några utav Sveriges vassaste individer inom HR, ihop med en suverän slutprodukt.

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med på Sysarb?

Inledningsvis kommer jag att supportera i sälj- och marknadsarbetet och säkerställa att vi har en hög orderingång under hösten och vintern, samt parallellt även arbeta strategiskt inom området tillväxt. Vi kommer att se över alla aktiviteter som vi har gjort historiskt och som vi gör i dagsläget för att forma ett fortsatt effektivt arbete som möjliggör snabb men hållbar tillväxt under bra lönsamhet. Jag vill tro att jag bidrar med kompetens inom bolagsbyggande i stort med fokus på digitala bolag/SaaS-bolag, samt att jag har ett öga för att se det breda perspektivet och förmågan att utföra arbetet operativt.

Spännande! Har du något drömprojekt som du skulle vilja vara en del av?

Att ta fram en strategi som kan appliceras på flera internationella marknader. Sverige är en bra utgångsmarknad, men jag blickar ut mot världen. Att vara en del i att bygga ett globalt bolag lockar rejält!

Vad tycker du om att göra på fritiden?

Jag umgås väldigt gärna med min familj och hittar på olika saker. Att resa och upptäcka världen är en stor passion. Aktiehandel och sparande. Jag kan även svinga en och annan gång på golfbanan.

Det är superkul att ha dig med på tåget! Välkommen till Sysarbfamiljen ❤️

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin