Välkommen Eric Nylén!

Då säger vi välkommen till dig, Eric! Vad vill du berätta om dig själv?

Eric Nylén heter jag och växte upp på en gård mellan Lilla Edet och Ljungskile några mil norr om Göteborg. Jag hamnade sedan i Stockholm för att arbeta med långfilms- och reklamfilmsproduktion. En tråkig träningsskada tvingade mig tyvärr att styra om. Vad gör man då mitt uppe i karriären när något sådant händer? Jag valde att följa passionen för psykologi och organisationsutveckling. Efter 5,5 år på Stockholms universitet bröt jag ny mark som strateg inom HR-området på Regionkontoret i Region Uppsala. Jag har drivit utvecklingsprojekt övergripande, i synnerhet inom kompetensförsörjning, arbetsgivarprofilering och digitalisering inom HR.

Hur kom det sig att du sökte dig till Sysarb?

Jag har alltid varit intresserad av innovation, utveckling och områden där teknik möter människa. Inom HR kan teknik verkligen underlätta för chefer och medarbetare. Det fanns en öppning för arbete på Sysarb, jag insåg ganska fort vilka möjligheter programvaran och tjänsterna ger, och kände direkt att denna resa vill jag vara med på. Eftersom jag har kunskap om chefers och organisationers utmaningar känns Sysarb som rätt ställe för mig; här får jag vara med och bedriva utveckling, påverka och göra en betydande skillnad!

Berätta lite om dina styrkor och vad du kommer att bidra med på Sysarb?

Jag kommer in med ett brett, strategiskt förhållningssätt utifrån chefs- och HR-perspektivet. Som konsult kommer jag att engagera mig i arbetsgivares processer för lokal lönebildning såsom lönekartläggning, löneanalys samt individuell lönesättning. Sedan finns det mer saker på gång, men det kan jag inte avslöja riktigt än.

Har du något drömprojekt?

Jag vet att jag trivs bäst i miljöer med utveckling och samarbete i tvärprofessionella team, och drömmen är nu att Sysarbs arbete och kunskap kan göra skillnad för och utveckla organisationer utanför Sveriges gränser.

Vad gör du helst på fritiden?

Min passion på fritiden är improv som på svenska kallas för improvisationsteater. I dagsläget är jag engagerad i en grupp som improviserar på svenska och en internationell grupp som improviserar på engelska. Just nu tar det upp väldigt mycket av min lediga tid, och det är det värt, för jag skrattar så jag gråter i stort sett varenda gång. Metoder och verktyg för improvisation är också något jag har användning av i mitt arbete inom områden som kommunikation och ledarskap. Det har blivit mitt sätt att förena nytta med nöje!

Kul att lära känna dig lite bättre, Eric! Välkommen till Sysarbfamiljen ❤️

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin