Sysarb välkomnar Hemtex som ny kund

År 2020 har varit ett minst sagt spännande år men vi är ödmjukt tacksamma att våra kunder stannar kvar, att nya kunder väljer Sysarb och att ha fått förmånen att växa med nio nya medarbetare under året. Vi är väldigt glada att nu få presentera Hemtex som en av våra nyaste kunder!

Det här är Hemtex

Hemtex är ett svensk inredningsföretag som har bidragit till ombonade hem sedan 1973. Med textil i fokus erbjuder Hemtex fantastisk inredning till hemmets alla rum. Företaget jobbar medvetet med att ta hållbart och socialt ansvar.

Sysarbs uppdrag

Hemtex har valt att arbeta med Sysarb för att säkerställa att deras löner är jämställda. Vi gör just nu en Sysarb Kickstart, vilket innebär att lönekartläggningen blir klar på två dagar, med ett 100 % korrekt resultat.

En kommentar från Timmy Lundin, säljchef på Sysarb

Senast i raden att introduceras till Sysarb-familjen är Hemtex – ett fantastiskt roligt samarbete som vi ser fram emot att utveckla under många år framöver. Det känns kul att Hemtex vill jobba med djupgående löneanalyser och jobba strategiskt med lönedata. Varmt välkomna och tack för förtroendet, Hemtex!

Bild: Hemtex

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin