Sysarb förstärker organisationen med Mattias Klefbäck som ny partner

hej sysarb

Som en del i Sysarbs globala expansion och tillväxtresa ansluter nu Mattias Klefbäck som ny delägare och styrelseledamot i Sysarb AB!

Mattias Klefbäck har mångårig internationell erfarenhet inom området compensation and benefits och driver idag företaget RewardSmarter. Tidigare har Mattias Klefbäck arbetat tolv år på Mercer där han har hjälpt både stora nationella och internationella bolag inom reward-området.

Initialt kommer Mattias Klefbäck att ta plats i styrelsen som ledamot, men han kommer även att arbeta med affärs- och produktutveckling för att fortsätta stärka Sysarbs erbjudande och globala tillväxtresa.

 

Mattias Klefbäck kommenterar:

Jag ser mycket fram emot att vara med på Sysarbs fortsatta utvecklingsresa och bidra i Sysarbs starka momentum. Sysarb har marknadens bästa molnlösning för lönekartläggning och lönerevision där målet är att de båda systemen ska fortsätta vinna nya marknader och kundsegment.

Sysarbs vd Daniel Edenholm kommenterar:

Jag är väldigt glad att få in Mattias kompetens och erfarenhet i verksamheten! Hans unika kunskap om processerna för compensation and benefits bland storbolag, såväl nationellt som internationellt, kommer att stärka och förädla Sysarbs erbjudande ytterligare i vår tillväxt.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin