Snart släpper vi en ny plattform för lönekartläggning!

Joakim Rosdahl CTO Sysarb

Femton år har gått sedan starten av Sysarb och vilken resa det har varit! Inte minst för vårt otroligt uppskattade verktyg. Den 1 oktober tar utvecklingen ett enormt steg framåt: Vi släpper en ny plattform för lönekartläggning! Detta är det mest avancerade steg som vi på Sysarb har tagit, och vi är extremt ivriga och glada över att få visa er alla nya funktioner som kommer göra ert lönekartläggningsarbete löjligt enkelt!

Så enkelt det kan bli – utan att gå miste om avancerade funktioner

Vi tror att jämställdhetsarbetet inte handlar om att vända och vrida på data, utan att faktiskt förstå problemen. Därför ska Sysarb vara lätt att använda och lätt att förstå. Ur alla siffror och diagram du får som resultat plockar programvaran ut det som är viktigast – och berättar det för dig!

För den som önskar går det såklart fortfarande att fördjupa sig i analyser genom våra avancerade funktioner. Men poängen är att det går att strunta i det som är avancerat, och fortfarande få ett lika korrekt resultat!

Varför är det viktigt att byta plattform för lönekartläggningen?

Ja, varför ska vi egentligen byta? Låt oss förklara i tre punkter:

1. Grunden till de uppdateringar vi gör är alltid kundernas behov. Därför är vi väldigt glada att kunna genomföra förbättringar efter era önskemål ännu snabbare. Vi vill helt enkelt snabba upp processer för oss som jobbar med utvecklingen av systemet!

2. Vi lägger en grund för att göra entré på den globala marknaden. Jämställdhetslagarna appliceras i fler och fler länder, och genom att erbjuda vårt system internationellt kan vi vara med och skapa ännu fler möjligheter för jämställdhet!

3. Vi vill framtidssäkra vårt system så att det håller måttet gentemot den digitalisering världen står i och inför.

En av våra viktigaste nya funktioner

Finns det några nya funktioner i systemet då? Ja, jättemånga! Den allra viktigaste av dem är att vi nu analyserar med taggar. Istället för att skriva en egen analystext till vad en löneskillnad beror på kan du nu bara välja en färdig tagg i en lista. Detta sparar otroligt mycket tid och systemet sammanställer själv löneskillnaderna. Hur grymt?!

En kul grej är att detta bara är en av alla nya funktioner som finns. Och du behöver inte vara orolig för att du inte kommer ha koll på den nya plattformen; så fort du går in i lönekartläggningsmodulen kommer våra guider att utbilda och leda dig genom varje steg så att du blir ett Sysarb-proffs på nolltid!

Vad händer egentligen med Internet Explorer?

Hösten står inför oss! Vad som dock numera verkar ligga bakom oss är Internet Explorer-tiden… Microsoft kommer framöver inte att förvalta Internet Explorer längre. It’s the end of an era! Då Internet Explorer innebär många begränsningar för utvecklingen av en modern programvara har vi helt enkelt valt att inte ge stöd till den. Så för dig som fortfarande använder Internet Explorer i jobbet är det hög tid att kolla på alternativa webbläsare för att Sysarb ska funka exemplariskt!

Får vi visa dig direkt?

Så när smäller det? Den 1 oktober byter vi över till den nya plattformen, men redan nu når du den i betaläget i Sysarb! Vill du ha en privatlektion i de nya funktionerna? Boka gärna ett möte där vi får visa dig. Vi är så taggade över att få presentera framtidens sätt att göra lönekartläggningar!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin