Lönekartläggning

För oss är det superviktigt att lönekartläggningen ska bli greppbar för dig. Inte bara att du ska ta dig igenom den. För den är faktiskt användbar för dig under hela året!

Allt på samma plats!

Vi har ett verktyg som gör det lätt och där du gör allt. Du följer helt enkelt bara instruktionerna, och när allt är ifyllt sammanfattar vårt verktyg din lönekartläggning. I en rapport som är helt enligt DO:s krav! Wow. Det finns alltså inget behov av Excel längre. Du behöver inte leta efter filer på din dator. Minimalt extraarbete för rapportskrivande. Tänk den tanken för en stund!

Praktiskt då?

Jo, du får en utbildning i vårt verktyg så att du direkt kan använda det på egen hand. Så användarvänligt är det faktiskt. Men om du vill kan våra konsulter också komma till din organisation och leda lönekartläggningsprocessen. Och sen är vårt mål är att du ska vara så erfaren i arbetet att du nästa år kan lösa lönekartläggningen själv – i vårt briljanta verktyg. För i det hittar du ju faktiskt allt du behöver för att skapa en arbetsplats med jämställda löner.

Behöver du konsulthjälp?

Vi har Sveriges mest kvalificerade konsulter. Ja, det är ju rätt lätt att slänga ur sig, men tillsammans har de gjort ungefär 1500 lönekartläggningar. Och det är ganska mycket med tanke på att de är åtta stycken. Men våra konsulter är inte bara erfarna. De är också väldigt uppskattade. Dels för att de gör ett effektivt jobb. Dels för att de förenklar.

Ge oss chansen att hjälpa dig med din lönekartläggning så får du se att vi levererar!

Läs mer om andra funktioner i vår programvara!

Prata med någon av oss!

Vi vill gärna berätta mer om vad Sysarb gör och kan erbjuda dig.