I vårt verktyget gör du allt. Du följer helt enkelt bara instruktionerna, och när allt är ifyllt sammanfattar vårt verktyg din lönekartläggning. I en rapport som är helt enligt DO:s krav! Wow. Det finns alltså inget behov av Excel längre. Du behöver inte leta efter filer på din dator. Minimalt extraarbete för rapportskrivande. Tänk den tanken för en stund.

Vi har ett verktyg som förverkligar detta.

Jo, du får en utbildning i vårt verktyg så att du direkt kan använda det på egen hand. Så användarvänligt är det faktiskt. Men om du vill kan våra konsulter också komma till din organisation och leda lönekartläggningsprocessen. Och sen är vårt mål är att du ska vara så erfaren i arbetet att du nästa år kan lösa lönekartläggningen själv – i vårt briljanta verktyg. För i det hittar du ju faktiskt allt du behöver för att skapa en arbetsplats med jämställda löner.

Praktiskt då?

På Sysarb behöver du aldrig skrolla dig tokig när du letar efter vårt telefonnummer. Vår grej är att finnas tillgängliga både på telefon och i chatt alla vardagar 8.00–17.00. Vi är ett företag som tycker att det är viktigt att vara personliga och ha en ärlig dialog med dig som kund.


Ge oss chansen att hjälpa dig med din lönekartläggning så får du se att vi levererar!

Just det!

Vill du prata med oss om lönekartläggning?

“Sysarbs långa erfarenhet av arbetsvärdering och löne-

kartläggning i kommuner bidrar till ett väl genomarbetat 

resultat i den årliga lönekartläggningen.”


Helsingborgs stad

HUVUDKONTOR

Sysarb AB

Järntorget 12C

732 30 Arboga

STOCKHOLM

Sysarb AB

Slöjdgatan 9

111 57 Stockholm


Tel: 0589-501 60

E-post: kundcenter@sysarb.se

Org.nr: 556681-8828