Konsulttjänster

Visst, vår programvara är världsklass, men ibland behöver man faktiskt någon att bolla sina frågor med. Vilken tur då att Sveriges mest kvalificerade konsulter råkar jobba på Sysarb. HR-frågor eller chefsutbildning? Du väljer. Ta hjälp av vårt team av experter och vi garanterar ett lysande resultat.

"Saskia kom in och räddade vår lönekartläggning med utmärkt resultat"

Saskia Linton

"Vi har samarbetat med Daniel i 10 år och vi är fortfarande lika nöjda"

Daniel Edenholm

"Med Annakarins erfarenhet och bakgrund är det lätt att förstå varför resultatet alltid blir så bra"

Annakarin Runestad

Experter på lönekartläggning

Om du behöver stöd i din organisations lönekartläggning finns vi här för dig! Vi stöttar er också väldigt gärna i era processer med policyer, lönekriterier och strategier. Självklart utgår vi från vad som passar just er och lägger upp en plan som lyfter hela organisationen. Up and away!

Chefsutbildning

Du som chef har ju rätt stora krav på dig att ha koll på allt när det kommer till lönesättning. Där vill vi gärna hjälpa till genom att tydliggöra för dig vad din roll och ditt ansvar är, och hur kopplingen mellan lönesättning och ledarskap ser ut. Vi vet också hur man skapar ett positivt klimat i löne- och medarbetarsamtalet och hur motivation och ökad prestation hänger ihop. Så samla alla chefer och få verktyg för hur man blir världens bästa boss!

Vad passar dig?

Som du säkert har förstått är vi öppna för att stötta din organisation på flera olika plan, alltid efter dina önskemål. Vi ser supermycket fram emot att jobba med dig! Nu kör vi.

Prata med någon av oss!

Vi vill gärna berätta mer om vad Sysarb gör och kan erbjuda dig.